Fodbold

Politiet undlader sigtelse efter Brøndby-slagsmål

Politiet rejser ikke sigtelse for vold, efter at der opstod tumult mellem Anis Slimane og Mathias Greve.

Der bliver ikke rejst sigtelse for vold i forbindelse med den tumult, der opstod mellem to Brøndby-spillere i en intern træningskamp i tirsdags.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Københavns Vestegns Politi, der modtog en anmeldelse om vold og derfor efterforskede sagen.

Politiet har gennemset videomateriale og vurderet, at der ikke skal rejses sigtelse for vold i sagen.

- Vi har set video igennem, og ud fra en samlet gennemgang af den indledende efterforskning er det vores vurdering, at der ikke er tale om en overtrædelse af straffeloven, siger vicepolitiinspektør Claus Bardeleben.

Københavns Vestegns Politi lagde særligt vægt på, at der i en kontaktsport som fodbold fra tid til anden bliver udøvet handlinger, som er voldsomme, men som ikke selvstændigt er en overtrædelse af straffelovens bestemmelser om vold, lyder det i forklaringen.

Det var Anis Slimane og Mathias Greve, der røg i totterne på hinanden, efter at Slimane angiveligt satte en hård tackling ind på Greve.

Efter træningskampen opstod der så igen tumult, hvilket førte til, at Slimane angiveligt slog Greve i ansigtet.

Det er ikke oplyst, hvem der har anmeldt hændelsen. I Danmark kan enhver politianmelde vold.

De to kamphaner straffes internt i Brøndby, siger fodbolddirektør Carsten V. Jensen til bold.dk.

Fodbolddirektøren ønsker dog ikke at fortælle, hvad konsekvensen er for Slimane og Greve, men han fastslår, at de ikke udelades af truppen til søndagens forårspremiere hjemme mod AC Horsens.

Brøndby tager søndag hul på forårssæsonen hjemme mod Horsens.