Superliga-premiere får grønt lys, men AaB-direktør frygter for kvaliteten

Stormen Otto kan komme til at påvirke kvaliteten af fredagens Superliga-kamp, mener AaB's direktør Thomas Bælum.

AaB og AGF sparker fredag aften forårssæsonen i 3F Superligaen i gang efter en lang vinterpause. Det er i hvert fald planen.

For stormen Otto er under opsejling, men den kommer ikke til at true afviklingen af Superliga-kampen i Aalborg.

Det fortæller AaB-direktør Thomas Bælum til TV 2 SPORT.

- Vi har både snakket med kommunen, politiet og Beredskabsstyrelsen. Indtil videre er der grønt lys fra Aalborg centrum.

- Der kommer en hård kuling, og det er der spillet Superliga under før. Med mindre, at dommeren vurderer helt op til kampen, at det er uforsvarligt for spillernes sikkerhed, så bliver kampen afviklet, siger Thomas Bælum.

Det forventes, at stormen vil ramme Nordjylland i løbet af eftermiddagen. Selvom AaB's direktør tror på, at kampen kan blive spillet, så frygter han mere for, at spillet på banen vil lide under de kraftige vindforhold.

- Vi er bekymrede for, hvad det kan betyde for spillets kvalitet, men der er grønt lys fra alle instanser i forhold til at afvikle kampen, siger han.

Kampen har stor betydning for AaB, da klubben kæmper for overlevelse i bunden af Superligaen. AaB er placeret på 11. pladsen med 14 point. Det er otte point færre end AGF på 8. pladsen.