Fodbold

Derfor undskyldte Juventus-profil efter scoring

Federico Chiesa beklagede sine mange skader til Juventus-fansene, da han scorede mod Freibrug.

En scoring i europæisk sammenhæng plejer at blive efterfulgt af euforisk jubel med holdkammerater og fans.

Men da Federico Chiesa sikrede Juventus sejren over Freiburg, greb italieneren fejringen an på en noget aparte måde, da han nærmest undskyldende løb hen mod de medrejsende Juventus-fans.

Efter kampen forklarede Chiesa, hvorfor den vilde jubel udeblev.

- Jeg vil være her og hjælpe klubben, efter alt de har gjort for mig. Det har jeg desværre ikke formået at gøre de seneste par år, siger Federico Chiesa til Sky Sport Italia og fortsætter:

- Jeg har stadig ikke ramt mit topniveau efter mine skader, og jeg har ikke været til stede. Jeg undskyldte, fordi jeg vil spille og glæde fansene.

Hårdt ramt af skader

Den 25-årige italiener blev i begyndelsen af sidste år ramt af en drilsk korsbåndsskade, der holdt ham ude det meste af sæsonen.

I denne sæson har Chiesa gjort comeback og står noteret for 2 mål i 16 optrædener, men han er fortsat plaget af mindre skader fra kamp til kamp.

- Mit største fokus er at være til rådighed for træneren, men det har ikke været muligt i de seneste par kampe. Jeg knokler for at være så klar som mulig, men jeg føler desværre stadig lidt ubehag, siger offensivspilleren.

Juventus slog Freiburg 3-0 over to kampe og er nu blandt de sidste otte hold i Europa League. I kvartfinalen venter Sporting fra Portugal.