Profil tvivlsom inden landskampe

Kasper Hjulmand håber, at Joachim Andersen kan komme i spil til mindst én af Danmarks kommende kampe i EM-kvalifikationen.

Helt som planlagt møder Joachim Andersen mandag ind i den danske landsholdslejr.

Men det er ikke i den forfatning, som landstræner Kasper Hjulmand havde håbet på.

Det er lidt usikkert med Joachim, men vi tager det dag for dag

Kasper Hjulmand

Søndag måtte den danske forsvarsspiller udgå af opvarmningen med en skade og holde sig på sidelinjen, da Crystal Palace tabte til Arsenal i Premier League.

Noget kunne dog tyde på, at der er god grund til at være fortrøstningsfuld.

- Joachim blev undersøgt her til morgen i London, og de fandt ikke noget nævneværdigt. Vi er selvfølgelig meget påpasselige med den læg, som har drillet ham før, siger Kasper Hjulmand.

Selvom de første undersøgelser ser lovende ud, vil landstræneren selvsagt ikke tage nogen chancer med den danske profil.

"Det er lidt usikkert"

Derfor tør han heller ikke love, at Joachim Andersen vil være fit for fight, når Danmark torsdag aften tager imod Finland i Parken.

- Han kommer ind i lejren, og så tager vi det dag for dag. Håbet er, at han kan være involveret i en eller begge kampe.

- Det er lidt usikkert med Joachim, men vi tager det dag for dag. Vi skal have ham ind, men Crystal Palace har frigivet ham, så det er ikke, fordi de ser noget på undersøgelserne. Han mærkede noget, og den læg skal vi passe på, siger den danske landstræner.

Kasper Hjulmand tilføjer, at alt umiddelbart er, som det skal være med de resterende spillere i den danske trup.

Dermed er Mathias Jensen også klarmeldt, efter at han i weekenden udgik af Brentfords kamp i Premier League mod Leicester. En kamp Jensen i øvrigt scorede i.