Højlund sendte særlig hilsen med jubelscene

Rasmus Højlund sendte en hilsen til sin kæreste, da han scorede sit første mål for landsholdet.

En glidetur på knæene var Rasmus Højlunds umiddelbare jubelscene, efter han torsdag aften havde scoret sit første mål i rødt og hvidt.

Men efter at have modtaget holdkammeraternes hyldest, valgte han at fortsætte sin egen fejring ved at sende en lille hilsen.

Roligt gik han ud mod sidelinjen, hvor han fandt et af kameraerne. Med sine fingre dannede han et "L" og pegede efterfølgende direkte ind i det pågældende kamera.

- Det var til min kæreste, og så havde jeg lavet noget sammen med Røde Kors, hvor jeg lovede en dreng, der hedder Loke, at jeg ville lave et "L" til ham og min kæreste, Laura, siger Rasmus Højlund til TV 2 Sport.

Den 20-årige angriber fik sig en aften i Parken, som han med garanti aldrig vil glemme.

Fik hilst på familien og kæresten

For første gang i karrieren startede han inde i en landskamp, og da det hele var slut, havde han scoret tre mål i det, der endte med at blive en dansk 3-1-sejr over Finland.

Inden han gik i omklædningsrummet for at fejre sejren med holdet, nåede han lige at hilse på sin familie og kæresten Laura.

- Jeg var lige ude og sige hej til min familie, min kæreste og hendes veninder. Det var vildt hyggeligt. De var også vildt glade og stolte. Det var et dejligt øjeblik, siger Rasmus Højlund.

Fredag drager Rasmus Højlund og resten af det danske landshold mod Kasakhstan, hvor de søndag skal forsøge at fortsætte den gode start på EM-kvalifikationen.