Fodbold

Eksperter uenige om Danmarks startopstilling

Der er genvalg til flere aktører fra triumfen mod Finland i Parken i vores eksperters forventede startopstillinger.

Parkens græstæppe er byttet ud med Astana Arenas kunstgræs.

Finland er byttet ud med Kasakhstan. Tidszonen GMT+1 er byttet ud med GMT+6.

Han har aldrig spillet sig af, han har bare været uheldig. Han trænger sig på

Morten Bruun om Jonas Winds rolle på landsholdet

Men! Der er en ting, der går igen. Det danske herrelandshold skal sparke til kuglen, når de skal forsøge at følge op på sejren mod Finland, når de gæster Kasakhstan i EM-kvalifikationen.

Sidst var Mads Junker og Morten Bruun enige, men denne gang afviger deres forventede startopstillinger fra hinanden.

Morten Bruun

Her er ekspertens forventede startopstilling til opgøret:

- For mig at se er der kun to spørgsmålstegn – og det er på venstre back og i angrebet. Det er for vigtig en kamp til, at vi ser mange ændringer. Det handler om at få seks point og få spøgelset fra VM væk. Kasper Hjulmand vil gerne forme et hold og give de spillere, der gør det godt, mange chancer. På den måde er han en meget loyal træner.

- På venstrebacken er der tale om en Joakim Mæhle, der bare ikke har spillet godt i en længere periode. Der må være grænser for, hvor længe man kan skylde en god kamp, og det synes jeg, at Mæhle gør.

- I angrebet handler det snarere om, at Jonas Wind har været god, end at de andre har spillet sig af. Inden han blev skadet i efteråret, spillede han en fantastisk mod Østrig, og han var også fantastisk, da han blev skiftet ind i torsdags. Han har aldrig spillet sig af, han har bare været uheldig. Han trænger sig på.

Mads Junker

Her er ekspertens forventede startopstilling til opgøret:

- Bagkæden, forventer jeg, forbliver uændret. Jeg tror, Hjulmand går med lidt flere tekniske spillere på kunstgræsset i Astana.

- Mathias Jensen og Damsgaard kender underlaget fra tiden i FC Nordsjælland. På kanterne vil Daramys gennembrudsstyrke og Winds stærke teknik være brugbare kort fra start.

Opgøret mellem Kasakhstan og Danmark kan ses på TV 2 og TV 2 PLAY fra kl. 14.