- Vi var chokerende dårlige, siger Brøndby-anfører

Brøndby-anføreren Kevin Mensah er chokeret over holdets bundniveau efter søndagens 0-4-nederlag til Randers.

- Vi var chokerende dårlige på alle parametre.

Sådan lyder det fra Brøndby-anføreren Kevin Mensah, der efter søndagens 0-4-nederlag til Randers bedømte sit holds bundniveau.

En af forklaringerne på nederlaget er ifølge Mensah, at Brøndby blev dårligere og dårligere til at stole på egne evner, som kampen skred frem.

- Vi mangler mandsmod, og når jeg snakker om mandsmod, så handler det om, at vi skal turde gøre tingene igen, selv om vi fejler.

- Det gør ondt, det er pinligt, og jeg er bekymret over den reaktion, vi leverer inde på banen, siger Brøndby-kaptajnen.

Søndagens præstation kommer også bag på Mensahs forsvarskollega Rasmus Lauritsen, der efterlyser autoritet i Brøndbys spil.

- Det kommer bag på mig, at vi leverer sådan en præstation i kølvandet på sejren over AGF. Vores selvforståelse er en helt anden, end det vi viser, og det overrasker mig.

- Vi er nødt til at spille med noget mere autoritet og beslutsomhed. Vi skal spille voksenfodbold, og sådan et nederlag må aldrig nogensinde ske igen, siger Lauritsen.

Brøndby-træner Jesper Sørensen erklærer sig også rystet over sit mandskabs niveau i søndagens kamp.

- Jeg kan konstatere, at vi spiller en helt usammenhængende kamp og leverer en forfærdelig præstation fra ende til anden. Hvis jeg vidste, hvorfor det skete, havde jeg gjort noget andet, siger Jesper Sørensen.

Selv om nederlaget gør stort indtryk på Brøndby-træneren, fastslår Jesper Sørensen, at han fortsat tror på, at han er den rette mand til cheftrænerjobbet på Vestegnen.

- Jeg tror på, at jeg kan få holdet til at blomstre, men det kan godt være, at vi skal træde et skridt eller to tilbage for at kunne komme fremad igen. Sådan er det nogle gange i fodbold, afslutter Jesper Sørensen.

Brøndby ligger fortsat på sjettepladsen i Superligaens mesterskabsspil. Holdet har 33 point efter 26 kampe.