Wass undskylder efter voldsom tackling

Efter opgøret mod FC København ligger Brøndby IF fortsat på sjettepladsen i Superligaen.

Nede med 1-2 var Brøndby IF på jagt efter udligningen mod FC København, da Daniel Wass besværliggjorde situationen for sin klub.

I det 81. minut var FC Københavns Elias Jelert på vej ned ad højresiden. Her kom Wass bagfra og omsluttede modstanderen med begge sine ben. Fanget gik Jelert hårdt i jorden.

Dommer Mikkel Redder var hurtigt ovre ved situationen, der udløste tumult mellem de to mandskaber. Wass fik fremvist det røde kort, og efter opgøret har hovedpersonen kommenteret på tacklingen.

- Den kommer til at se mere grim ud, end den egentlig skal være. Jeg er ked af det og vil gerne sige undskyld til Jelert – men lige så meget til mit hold. Det er selvfølgelig ikke okay, siger han til Viaplay.

Holdkammerat Kevin Mensah medgiver også, at Wass' røde kort ikke ligefrem hjalp på pointjagten.

- Det er klart, at der er langt op, når du er bagud 2-1 og spiller med ti mand mod et FCK-hold, der har tur i den. Så den er han ikke stolt over, og jeg tror godt, han ved, at han svigter sine holdkammerater, siger Mensah til TV 2 Sport.

Få minutter efter det røde kort blev alle Brøndbys håb om point lagt i graven, da Christian Sørensen scorede til 3-1.

FCK'er takker Wass

Mens Daniel Wass og Brøndby-lejren ærgrer sig over tacklingen og det røde kort, var der selvsagt mere tilfredshed med udfaldet i FCK-lejren.

- Det er jo en kamp, der ligger og vipper, indtil en af deres spillere vælger at lave en håbløs tackling. Så tak for det! Så tager vi gerne de tre point, siger målscorer Christian Sørensen til TV 2 Sport.

Det vides endnu ikke, hvad den voldsomme tackling får af konsekvenser for Wass.

Brøndby har tre Superliga-opgør tilbage af sæsonen og ligger lige nu på sjettepladsen i Danmarks bedste fodboldrække.