Nåede syv minutter på banen - Det er en vanvittig tackling

Den ellers rolige Jesús Navas måtte holdes tilbage af sin holdkammerat, da han blev udsat for en slem tackling.

Syv minutter.

Så lang tid nåede Betis-spilleren Juan Miranda at tilbringe på banen, før han igen måtte forlade grønsværen efter at have fået rødt kort.

Den 23-årige forsvarsspiller blev skiftet på banen i kampen mod Sevilla, men i det 85. minut kom alt for sent i en tackling med Jesús Navas.

TV 2 Sports fodboldekspert Morten Bruun forstod også godt, hvorfor dommeren kun skulle bruge et øjeblik ved VAR-skrærmen, før han ændrede advarslen, han gav i første omgang, til et rødt kort.

- Det er en vanvittig tackling. Det er grotesk, lød det fra Morten Bruun under kommenteringen.

- Sådan en tackling er fuldstændig uforståelig.

Den rutinerede Jesús Navas, der snart runder 20-års jubilæum som professionel fodboldspiller, måtte holdes i kraven af holdkammeraten Marko Dmitrović. Og der skal ifølge Morten Bruun meget til at tirre den rutinerede spanier.

- Se, hvordan Dmitrović er nødt til at holde Jesús Navas tilbage. Efter at have set Navas spille fodbold i 20 år, kan jeg sige, at det er ganske usædvanligt, at han reagerer på den måde. Han er normalt meget rolig og fattet. Men det her overfald blev for meget for ham, siger Morten Bruun.

Undskyldte efter kampen

Efter kampen var Miranda tilsyneladende klar over, at hans tackling var over stregen.

Sevilla-spilleren Ivan Rakitić forklarede i mixed zone efter kampen, der endte 0-0, at Miranda opsøgte Navas i omklædningsrummet for at give en undskyldning, som Navas godtog.

- Miranda kom for at sige undskyld for tacklingen, og de gav hinanden hånden, fortæller Rakitic ifølge mediet ElDesmarque.