Rasende OB-stjerne udskiftet i første halvleg

Der var stor forvirring blandt mange, da Yankuba Minteh pludselig blev skiftet ud efter 33 minutter.

Efter slutfløjt forklarede OB-træner Andreas Alm til TV 3 Sport, at han valgte at udskifte Minteh, fordi han kunne se, at offensivspilleren havde ondt i den ankel, som han i løbet af ugen har haft problemer med.

En af de absolut største OB-profiler, Yankuba Minteh, havde netop lagt op til en stor chance, da han pludselig blev skiftet ud i første halvleg af Superligakampen mellem OB og AC Horsens.

Gambianeren kiggede frustreret hen mod OB-bænken og var tydeligt ikke tilfreds med situationen, da han efterfølgende vandrede ned bag målet og hen mod bænken.

Flere OB-spillere forsøgte at berolige den 18-årige offensivspiller, men det var i første omgang ikke muligt.

TV 3 Sport snakkede kort efter udskiftningen med OB-assistent Frank Hjortebjerg, der satte nogle umiddelbare ord pĂĄ beslutningen.

- Der var nogle ting, vi ikke havde været tilfredse med fra starten af kampen, og så var der nogle støvler, der drillede. Det mener vi, at vi egentlig godt kan gøre bedre, lød det fra assistenten.

I starten af opgøret måtte Minteh skifte støvler.

Løb og haltede

Hjortebjerg blev efterfølgende spurgt ind til, om problemerne med støvlerne havde direkte indflydelse på udskiftningen.

Her fortæller han, at han ikke konkret kan sige, om det var støvlerne, men at der var noget, der ikke så rigtigt ud inde på banen. Minteh løb og haltede, sagde Hjortebjerg til TV 3 Sport få minutter efter indskiftningen.

I løbet af ugen har Minteh angiveligt haft problemer med sin ene ankel, og det er endnu uvist, om smerterne er taget til undervejs i opgøret.

Uanset hvad står det klart, at den unge offensivspiller slet, slet ikke var tilfreds med, at han skulle forlade banen midt i første halvleg.

Tidligere på sæsonen har gambianeren været centrum for flere overskrifter. Blandt andet har han brudt interne regler i forhold til at gå i byen på kampweekender, mens han umiddelbart efter blev "presset op" af vrede OB-fans.