Stjerne skifter til Real Madrid

Ifølge Dortmund betaler Real Madrid næsten 770 millioner for englænderen.

Så er det officielt: Jude Bellingham skifter til Real Madrid. Det bekræfter den spanske storklub onsdag på sin hjemmeside.

Nyheden kommer ikke som noget chok, da englænderens nuværende arbejdsgiver, Borussia Dortmund, sidste onsdag skrev, at klubben var blevet enig med Real Madrid om en overgangssum for den 19-årige midtbanespiller på 103 millioner euro. Det svarer til 767 millioner kroner.

Dermed får den spanske storklub et af verdens mest eftertragtede talenter på sit hold. På rygtebørsen har adskillige af Europas største klubber været meldt interesseret i Bellingham, der kom til Dortmund i 2020 fra Birmingham i en alder af 17 år.

Bellingham fik også sin fodboldopdragelse i Birmingham, og klubben er så stolt af ham, at man - inden Bellingham skiftede til Dortmund - pensionerede hans nummer, 22, så ingen andre Birmingham-spillere nogensinde igen kan have det på ryggen.

Bellingham, der gør sig på den centrale midtbane, har siden sin ankomst i Dortmund spillet 132 kampe for klubben. I dem er det blevet til 24 mål og 25 assister.

Kort efter sit skifte til Dortmund fik Bellingham debut på det engelske landshold, som han i alt har optrådt for 24 gange siden. Bellingham var fast mand i Englands startopstilling ved sidste års VM.