- Det er det mest voldsomme, jeg har været udsat for i min karriere

Jonas Lössl ærgrer sig over, at det er situationen med kanonslagene, der skal fylde efter kampen.

FCM har fået en europæisk billet til den kommende sæson, men det er noget langt mere trist, der har stjålet overskrifterne.

Europa-playoff-kampen mod Viborg FF blev nemlig afbrudt to gange, da der blev kastet kanonslag ned på banen, der landede tæt på FCM-målmand Jonas Lössl.

Keeperen forklarer efter kampen, at han mærkede et smæld på baglåret, da kanonslaget gik af.

- Jeg har ikke nogen anelse om, hvor tæt det er på, men jeg hører, at det er nogle meter væk, så jeg tør ikke tænke på, hvad der var sket, hvis det var landet tættere på, siger Jonas Lössl til Viaplay.

- Jeg lod mig ikke være så chokeret derinde, men nu er jeg da lidt berørt over, at det kommer så tæt på. Det er det mest voldsomme, jeg har været ude for i min karriere. Jeg er blevet ramt af ting før, og det hører heller ikke nogen steder hjemme, men det her er decideret farligt.

Jonas Lössl fortæller videre, at han ærgrer sig over, at det var det, der fyldte efter kampen.

Gerningsmanden er fundet

Synderen er ifølge politiet fundet og anholdt.

- Kampen i Viborg er nu slut. Under kampen blev der kastet to kanonslag ind på banen.

- En mand blev kort efter kampen anholdt, sigtet for at have kastet kanonslagene og derved skabt fare for andre mennesker, skriver Midt- og Vestjyllands Politi på Twitter.

Viborgs direktør, Morten Jensen, meddelte, at man havde udpeget manden via overvågningsbilleder på stadion.