Højlund skal bruge følelsen til at score igen, siger Eriksen

Christian Eriksen erkender, at holdet må kigge på sig selv efter nederlaget.

Kampuret var ved at runde de 40 minutter, da Manchester United-fansene fik det, de havde hungret efter – en scoring af den nye darling Rasmus Højlund.

Den danske angriber fik sin startdebut for United og udlignede til 1-1 i Premier League-opgøret mod Brighton lørdag, men Højlund fik sin første scoring for klubben annulleret efter et VAR-tjek. Bolden havde akkurat sluppet mållinjen inden assisten fra Marcus Rashford.

Landsmanden og klubkammeraten Christian Eriksen ærgrer sig over den annullerede scoring, men fynboen er sikker på, at Højlund kan bruge fornemmelsen af at score til noget.

- Det er selvfølgelig bittert og synd for Rasmus, men nu har han også følt, hvordan det er at score, hvordan det føles. Så jeg håber, at han beholder den følelse, og så scorer han næste gang, siger Eriksen til Viaplay efter opgøret, som Manchester United endte med at tabe 1-3.

Manchester United vs. Brighton
1-3
Ft
  1. 20' MålDanny WelbeckAssist: Simon Adingra
  2. 53' MålPascal GrossAssist: Tariq Lamptey
  3. 71' MålJoao PedroAssist: Tariq Lamptey
  4. 73' MålHannibal MejbriAssist: Lisandro Martinez

Rasmus Højlund kom til Manchester United i sommerens transfervindue, og efter en mindre skade fik han sin debut mod Arsenal 3. september. Mod Brighton blev Højlund skiftet ud i det 64. minut.

- Alle ved, at han har døjet med en mindre skade. Vi har gjort ham klar til at spille over de seneste tre-fire uger.

- Han er ikke klar til at spille en hel kamp, og vi har mange kampe på kort tid, så vi er nødt til at bygge hans fysik rigtigt op, forklarede manager Erik ten Hag ifølge Manchester Evening News efter kampen.

Eriksen skuffet over spillet

Med nederlaget til Brighton står Manchester United med seks point efter fem kampe i indeværende Premier League-sæson.

Ifølge Sky Sports skal vi helt tilbage til slutningen af 1980'erne for at finde en tilsvarende dårlig sæsonstart for Manchester United, og Christian Eriksen erkender efter lørdagens kamp, at der må ske ændringer.

- Det er tungt. Vi er nødt til at kigge på os selv. Vi ændrede nogle ting, men vi er skuffede, siger han ifølge BBC.

Eriksen, Højlund og holdkammeraterne i den engelske storklub får mulighed for at forbedre situationen i ligaen, når Burnley venter næste weekend. Inden da hedder modstanderen Bayern München i Champions League onsdag aften.

Rivalerne fra Manchester City topper Premier League med 15 point for 5 kampe.

Premier League

Premier League
PositionHoldnavnKVUTFI+/-P
16600163+1318
26510155+1016
36501188+1015
46420157+814
56420116+514
664021210+212