OB-chefer svarer pĂĄ storsponsors kritik

Den massive kritik fra OB-storsponsor hæmmer ikke klubbens træner og sportsdirektør.

OB led mandag endnu et nederlag i Superligaen.

Fynboerne tabte 0-3 til velspillende Silkeborg, og det afstedkom negative reaktioner fra hjemmeholdets fans efter kampen.

Jeg vil være vældig skuffet, hvis en af klubbens partnere ikke viste den form for engagement for klubben

OB-træner Andreas Alm om storsponsors kritik

Det fik samtidig Frederik Barfoed, direktør i Barfoed Group og storsponsor i OB, til tasterne med en kritik af OB's nuværende form.

- Alm forlænget sin kontrakt? Man forstår ikke, hvad der sker. OB har indtil videre været en sportslig skandale i en endnu en sæsonstart ... Indkøb i øst og vest og et hold, der ikke kender game-planen, skrev Frederik Barfoed på X.

Storsponsorens kritik af OB påvirker dog ikke klubbens sportsdirektør Björn Wesström, som er ansvarlig for klubbens ageren på transfermarkedet. Tværtimod.

- Det må han stå på mål for. Det er en del af passionen omkring OB, og jeg synes, at det er godt. Jeg havde ikke forventet noget andet, end at folk vil kæmpe for deres klub. Så jeg synes i bund og grund, at det er fint, fortæller sportsdirektøren til TV 2 Sport.

Er du enig i kritikken?

- Jeg har ingen kommentar til detaljerne i hans synspunkter. Jeg synes, at det er fint, han giver sine meninger til kende.

- Vi arbejder med det spillermateriale, vi har – vi kan ikke gøre andet. Vi kan ikke ændre det, der er sket, men vi kan ændre os fremadrettet, lyder det fra Wesström.

Træner stemmer i

OB-træner Andreas Alm hænger sig heller ikke i Frederik Barfoeds indvendinger mod klubbens nuværende kurs.

- Jeg ville være vældig skuffet, hvis en af klubbens partnere ikke viste den form for engagement for klubben: Det er derfor, man er partner, siger Alm.

Traditionsklubben har været særdeles aktiv på transfermarkedet, hvor adskillige spillere er kommet til klubben. Om indkøbene er "i øst og vest", som Barfoed beskriver det, har Andreas Alm ingen holdning til.

- Jeg har en neutral holdning til, hvor mange nye spillere der kommer. Jeg er ikke involveret i rekrutteringen. Jeg tager de spillere, der kommer. Det er jeg vant til, og det er en del af klubbens strategiske plan. Både i forhold til at sikre sportslig fremgang, samt at vi er i stand til at sælge spillere, lyder det fra Alm.

OB indtager efter den skuffende start på sæsonen en niendeplads i Superligaen.