Storsponsor i hårdt angreb på OB-træner og den sportslige ledelse

Den fynske klub har fået en skuffende start på sæsonen.

Der har både været sjovere og bedre tider at være fan af OB på end lige nu.

Der har sikkert også været sjovere tidspunkter at være sponsor i. Især efter 0-3-nederlaget til Silkeborg mandag aften.

I hvert fald er Frederik Barfoed, direktør i Barfoed Group og storsponsor i OB, ikke tilfreds med, hvordan tingene går i øjeblikket.

På det sociale medie X skriver han blandet andet følgende mandag aften efter nederlaget:

- Alm forlænget sin kontrakt? Man forstår ikke, hvad der sker. OB har indtil videre været en sportslig skandale i en endnu en sæsonstart ... Indkøb i øst og vest og et hold, der ikke kender game-planen.

Værre end tidligere

Barfoed Group – med Frederik Barfoed i spidsen – sponsorer den ene tribune på Odense stadion og er direktør for en af Odenses helt store ejendomsmastodonter.

Men det holder ham altså ikke fra tasterne på X.

- I dag var endnu en sportslig skandale ... Indkøb i alle retninger, en træner der ikke formår at skabe en “gameplan”, der holder mere end 15 minutter ... i dag var værre en Vejle- og Viborg-kampen ..., skriver han.

Lyn-analyse

 

- Jeg kan jo ikke læse det anderledes end, at Barfoed synes, at Andreas Alm skal være fortid i OB inden ret længe, eftersom han skriver, at det var besynderligt, han fik forlænget hans kontrakt.

- Og det kan også sagtens ende med at blive udfaldet. Selvfølgelig vil Andreas Alm blive diskuteret, efter han nu kører på sin tredje sæson, og de er endt som nummer otte i de to foregående.

TV 2 Sport har kontaktet Frederik Barfoed, og han skriver følgende i et mailsvar:

- Jeg kan supplere med, at jeg er odenseaner og OB'er helt i hjertet, og jeg er som mange andre meget frustreret over, at man de sidste 10-11 år ikke har skabt bedre resultater på trods af en stor tilskueropbakning.

- OB´s selvopfattelse som klub har i mange år ikke harmoneret med de sportslige resultater, og det er jeg ked af. I en by som Odense med en stærk opbakning fra fans og erhvervsliv, så skal klubben ligge i den øverste ende af Superligaen.

- Jeg er mange gange i dag blevet spurgt om sponsorat, og kan oplyse, at jeg anser samarbejdet med klubben som langsigtet og overvejer ikke at ændre det, da mine ambitioner på vegne af klubben og byen fortsat er intakte, selvom det ser meget svært ud lige nu, skriver Barfoed til TV 2 Sport.

OB indtager efter den skuffende start på sæsonen en niendeplads i Superligaen.