Stort slag for Thomas Frank

Thomas Frank må se bort fra en af sine profiler i resten af denne sæson.

Brentford-cheftræner Thomas Frank har tirsdag modtaget en rigtig kedelig nyhed.

Han må nemlig undvære profilen Rico Henry i rigtig lang tid. Formentlig i resten af sæsonen, lyder meldingen.

Det skriver Brentford i en pressemeddelelse, hvori det fremgår, at der er tale om en "signifikant knæskade".

- Rico skal opereres i næste uge, og derfor står han desværre foran et langt genoptræningsforløb, udtaler Niel Greig, der er klubbens medicinske ansvarlige.

Formuleringen på Brentofrds egen hjemmeside er, at Henry "formentlig misser resten af 2023/2024-sæsonen".

Det er er stort slag for klubben, da Henry længe har været fast mand i Thomas Franks startopstilling på venstre back-positionen.

Den engelske forsvarsspiller pådrog sig skaden i weekendens kamp mod Newcastle, hvor han udgik efter 42 minutters spil på grund af netop skaden.

Henry er den af klubbens aktive spillere, der har været længst tid i klubben, og han har på imponerende vis kun misset fem Premier League-kampe siden august 2021.

Lille åbning for dansker?

I weekenden var det danske Mads Roerslev, der erstattede Henry.

Roerslev er dog højre back, men Aaron Hickey, der er førstevalget på højre back, har flere gange i karrieren vikarieret på venstresiden. Derfor kan Henrys uheld være en åbning for mere spilletid til Roerslev.

Alternativt råder Brentford også over den norske midtstopper Kristoffer Ajer. Nordmanden er venstrebenet, og derfor har han også til tider spiller som venstre back.

Foruden Henry er Thomas Franks mandskab i øjeblikket også uden den store stjerne Ivan Toney, der er ude i resten af 2023 på grund af en betting-karantæne.

Det kan du læse mere om lige her: