Jukka Santala skal opereres igen

16x9

FC Nordsjællands Jukka Santala skal igen opereres i knæet

Det er cirka et år siden, at FC Nordsjællands finske angriber Jukka Santala fik revet et korsbånd i sit venstre knæ over, men tilsyneladende er det rekonstruerede knæ ikke så stærkt som håbet.

"Nu skal man passe på med at bruge ordet "fejlopereret", men det er et faktum, at hans korsbånd ikke fungerer, for han er stadig løs i knæet, og det virker ikke stabilt," siger læge Bjarne Pedersen til Ekstra Bladet lørdag.

Normalt er det Bjarne Pedersen, der opererer skadede FCN-spillere, men Santala blev efter eget ønske opereret hjemme i Finland.

Nu skal Pedersen alligevel opererer på Santala for at løse problemet, og FC Nordsjælland må i værste fald undvære angriberen indtil starten af 2009.

"Det er forfærdeligt at være så uheldig igen, og jeg håber virkelig på at være hurtigt tilbage på banen," siger Jukka Santala til avisen.

FC Nordsjællands læge, Bjarne Pedersen, forklarer avisen, at man ikke bruger de samme teknikker som i Danmark i operationer.

­ Nu skal man jo passe på med at bruge ordet "fejlopereret", men det er et faktum, at hans korsbånd ikke fungerer, for han er stadig løs i knæet, og det virker ikke stabilt, siger lægen, der skal stå for et nyt indgreb i det skadede knæ.

Bjarne Pedersen frygter, at han under indgrebet må reparere de knogler, de finske læger har boret i, og at selve korsbåndet derefter først kan opereres tre måneder senere.

I værste fald må Jukka Santala vente til starten af 2009, før han kan spille igen.