Nominerede - Årets dommer

16x9

Et udvalg nedsat af Dansk Boldspil Union (DBU) har nomineret følgende personer:

Claus Bo Larsen

DBU skriver: - Claus Bo Larsen har gennem hele perioden fastholdt sit allerhøjeste niveau - også i forbindelse med internationale kampe. Claus Bo dømte i april måned 2010 semifinalen i Europa League mellem Hamburger SV og Fulham. Claus Bo stiller altid op uanset opgavens art og er altid klar, hvis yngre dommerkolleger har brug for hjælp eller vejledning.

Jakob Kehlet

DBU skriver: - Jakob Kehlet har fået en meget lovende start i Superligaen, siden han debuterede i 2009. Jakob har fået stor anerkendelse for sine præstationer i Superligaen fra både klubber og presse. Jakob har fortsat det høje niveau i 2010. Jakob er altid indstillet på at lytte og lære af sine mere erfarne dommerkolleger.

Lars Christoffersen

DBU skriver: - Lars Christoffersen har udviklet sig til at være et sikkert kort, når der skal dømmes topkampe i Superligaen. Desuden har han leveret nogle gode præstationer i sine internationale kampe. Lars har også involveret sig i det organisatoriske arbejde med talentdommerne i Danmark. Han er således dommernes repræsentant i DBU's Talentdommergruppe.

Michael Tykgaard

DBU skriver: - Michael Tykgaard har fået en fin start i Superligaen siden sin debut i august 2010, hvor han fremstår som en naturlig og god leder af sine kampe. Michael har leveret nogle glimrende indsatser i flere forskellige invitationsturneringer i udlandet. Michael har bevaret en ydmyg tilgang til dommergerningen, hvor han holder fokus på, at man altid kan lære nye ting til gavn for præstationerne på banen.