Mourinho: Laudrup er fænomenal

16x9

Selveste Mourinho roser danske Michael Laudrup til skyerne

I de kommende to sæsoner er Michael Laudrup på kontrakt i den spanske fodboldklub Real Mallorca, men han har evnerne til at træne en af de to spanske giganter, Real Madrid eller FC Barcelona, i fremtiden.

Det mener den nuværende Real Madrid-træner, José Mourinho, der er trådt til i storklubben i sommerpausen.

- Han har et navn og et ry, som er stort, og han kan godt træne Real Madrid eller Barcelona en dag. Det er nok de fleste træneres drøm, og det er en drøm, som er værd at jagte. Jeg er selv stolt over, at jeg kom til en klub som Real Madrid, siger Mourinho ifølge B.T. til Marcas Primera Division-magasin.

Var fænomenal i Barcelona
Portugiseren vurderer, at Real Mallorca har tiltrukket sig en stor trænerkapacitet i form af Laudrup. Mourinho var også tosset med Laudrup, da danskeren selv spillede.

- Han var fænomenal i Barcelona. En fantastisk fodboldspiller, som jeg ville elske at have på mit fodboldhold i dag. Det er dejligt, hvis han forsøger at videreføre det fodboldspil til hans trænerstil, fortæller Mourinho.

Netop Mourinho og Laudrups mandskaber mødes i første spillerunde af den spanske liga. Den kamp spilles den 29. august på Mallorca.