Nominerede: Årets dommer

16x9

Han vandt prisen i 2007. I 2008. Og i 2009 og 2010.

Men i år bliver det helt sikkert ikke Claus Bo Larsen, der snupper prisen som årets dommer ved Dansk Fodbold Award.

De seneste fire års vinder er nemlig slet ikke nomineret i år, hvor en jury nedsat af Dansk Boldspil Union (DBU) har nomineret disse fire dommere:

HENNING JENSEN

"Henning Jensen er en stabil dommer i Superligaen med et meget højt bundniveau. Og det er således meget sjældent, at Hennings afvikling af kampene i Superligaen medfører diskussioner efterfølgende. Henning har som tidligere fodboldspiller på et relativt højt plan en meget udstrakt fornemmelse for, hvad spillerne tænker og føler på banen," skriver DBU i indstillingen.

JAKOB KEHLET

"Jakob Kehlet har haft en meget stærk forårssæson i 2011. Jakob blev fra årsskiftet 2011 FIFA-dommer. I sine første internationale kampe har Jakob vist meget lovende takter og har således fået meget flotte tilbagemeldinger efter sine kampe i Europa," skriver DBU i indstillingen.

KENN HANSEN

"Kenn Hansen har som ung dommer hurtigt etableret sig som et sikkert kort i Superligaen. Kenn blev også FIFA-dommer fra årsskiftet 2011, og han har også fået meget fine tilbagemeldinger på sine kampe i Europa. Han deltog i sommerens U21-EM i Danmark som 4. dommer, hvor han i selskab med nogle af Europas største dommertalenter klarede sig rigtig godt," skriver DBU i indstillingen.

MICHAEL TYKGAARD

"Michael Tykgaard har netop overstået sit første år som dommer i Superligaen. Michael har afviklet sine kamp stor set uden problemer og har fået stor ros fra Superligaens spillere og trænere for sin ledelse af kampene. Michael er altid klar til at give sine dommerkolleger en hjælpende hånd," skriver DBU i indstillingen.

Se hvem der snupper prisen, når TV 2 sender Dansk Fodbold Award 2011 direkte mandag den 7. november fra klokken 20.