Evian vil forlænge med Poulsen

16x9

Christian Poulsen har endnu ikke svaret på Evians kontrakttilbud

Den franske danskerklub Evian har foreløbig papir på to danske spillere, Daniel Wass og Stephan Andersen, til næste sæson.

Men står det til klubbens sportsdirektør, Pascal Dupraz, bliver Christian Poulsen, hvis kontrakt med klubben udløber om få dage, den næste danske spiller på holdkortet, skriver Tipsbladet.

"Jeg skal bygge et hold til næste sæson, og derfor er jeg ved at finde spillere, som vi kan bruge i klubben. Ligesom alle andre i klubben venter jeg på, at Christian giver et svar. Vi har givet ham et tilbud, men vi har ikke fået et svar," siger Pascal Dupraz til tipsbladet.dk.

Gode resultater
Den franske klub rykkede op i den bedste række, Le Championnat, i 2011 og sluttede overraskende på en 9.-plads - bl.a. takket være Christian Poulsen. Men indtil videre har den danske midtbanegeneral tøvet med at sætte sin signatur på kontrakttilbuddet.

"Jeg er ikke skuffet over det, men jeg vil være ked af det, hvis vi mister ham. Christian er en god spiller, og vi har fået gode resultater med ham på holdet. Jeg respekterer hans situation, og at han vil snakke med sin familie og agent først," siger Pascal Dupraz.

Også Thomas Kahlenberg sluttede sig i sidste sæson til Evian på en lejekontrakt fra Wolfsburg. Han har kontrakt med den tyske klub i endnu et år.