Ny træner stolt af FCK-kontrakt

16x9

FC København er en klub, der nyder stor anseelse i Belgien, og derfor er Ariël Jacobs både glad over stolt over sin kontrakt med klubben.

Sådan lyder det fra klubbens kommende træner, belgiske Ariël Jacobs.

"Dansk fodbold i almindelighed og FCK - særligt på grund af klubbens resultater i Champions League de seneste par år - har en masse sympati blandt fodboldinteresserede belgiere," siger han.

Flere tilbud
Derfor var det også netop tilbuddet fra den københavnske fodboldklub, der fangede den belgiske træners opmærksomhed, da hans kontrakt med Anderlecht sluttede.

"Siden min kontrakt med Anderlecht sluttede, har jeg fået nogle tilbud fra forskellige klubber. Pludselig kom der et fra København, og det fik mig til at overveje det mere seriøst," lyder det fra Ariël Jacobs.

Selvom FCK's sportsdirektør og nu forhenværende træner, Carsten V. Jensen, i går sagde til flere medier, at han ikke kendte noget til en kontrakt med den belgiske træner, siger Jacobs selv, at der har været forhandlinger i gang i nogle uger.

Kontakt i flere uger
"Den første kontakt var for tre-fire uger siden. Siden sidste uge er det gået stærkt," siger Jacobs, der understreger, at han er både glad og stolt over sit nye job i den københavnske storklub.

Ariël Jacobs er blevet ansat i FCK på en to-årig kontrakt.

Han afløser netop Carsten V. Jensen, som i foråret stod i spidsen for FCK i en dobbeltrolle som sportsdirektør og træner efter fyringen af træner Roland Nilsson.

I sidste sæson førte Ariël Jacobs Anderlecht til mesterskabet i Belgien.