Vejle-Kolding henter Sivebæk

16x9

Christian Sivebæk skifter fra amerikansk fodbold til den danske 1. division

Vejle Boldklub Kolding har store ambitioner om at rykke op i Superligaen, og nu har den østjyske klub et nyt, velkendt navn på holdkortet til den mission.

Den tidligere FCM-spiller og søn af Vejle-legenden John Sivebæk, Christian Sivebæk skifter til Vejle-Kolding fra amerikanske Seattle Sounders.

"Jeg har sagt ja til Vejle Boldklub Kolding, fordi klubben har gang i et spændende projekt. Samtidig er det en god mulighed for mig at komme hjem og forhåbentlig få fast spilletid efter nogle år, hvor jeg ikke har spillet fast. Desuden er det dejligt, at klubben i min "hjemby" kommer på banen og vil tilknytte mig," siger Christian Sivebæk ifølge klubbens hjemmeside.

"Vi glæder os over aftalen med Christian Sivebæk, for han bliver et godt våben for os i forhold til vores ambitioner om at rykke op. Christian Sivebæk er en fysisk- og løbestærk spiller, der også besidder en enorm fart. Samtidig har han prøvet nogle ting som professionel fodboldspiller, så jeg er sikker på, det bliver et godt match," siger klubbens sportschef Mads Bro Hansen.

Vejle Boldklub Kolding endte i den forgangne sæson som nummer tre i første division efter oprykkerne Esbjerg og Randers.