Formel 1

Magnussen afviser rygter: Jeg føler mig sikker på en fremtid i Formel 1

Kevin Magnussen slår tirsdag fast, at han gerne vil fortsætte hos Renault, men endnu ikke har fremtiden på plads.

Uden en kontrakt med et Formel 1-hold for næste sæson er Kevin Magnussen for tiden genstand for en del rygter omkring sin fremtid i international motorsport.

Efter Renaults option på danskeren udløb natten til lørdag, har Magnussen frit kunne forhandle med andre hold i og uden for Formel 1.

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger har Kevin Magnussens rådgiver Jesper Carlsen torsdag været i England for at tale med blandt andre Renault og Force India.

Senest er Kevin Magnussen  dog blevet sat i forbindelse med et skifte til IndyCar, 

Noget som danskeren dog nu pure afviser på Twitter.

- Jeg har set rygter omkring, at jeg skifter til IndyCar. Jeg er en stor fan af IndyCar, men det er virkelig bare rygter. Det har ingen sandhed, skriver Magnussen.

Danskeren har stadig fokus på at få et sæde i Formel 1 til næste sæson, og det er en mission, som han mener vil lykkes.

- Jeg føler mig sikker på en fremtid i Formel 1, og der skal ikke være nogen tvivl om, at jeg gerne vil fortsætte hos Renault for så mange år, som jeg kan.

Hvor Kevin Magnussen ender i næste sæson, og om det bliver i Formel 1 er endnu ikke sikkert. Stod det til Magnussen selv, så ville han gerne have en afklaring snarest.

- Uheldigvis er der ikke noget at fortælle omkring min fremtid, men forhåbentlig vil der snart være det. Jeg er også ved at blive utålmodig.

Fredag kom det frem, at Nico Hülkenberg i næste sæson skal køre for Renault. Det betyder, at der kun er et sæde tilbage hos det franske hold. Et sæde som Kevin Magnussen altså fortsat håber på, kan blive hans. 

Hvor tror du, at Kevin Magnussen ender? Stem herunder.

Afstemning

TV 2 SPORTs motorsportsjournalist Jacob Hammerholt vurderer, hvor Kevin Magnussen har størst chance for et sæde i næste års Formel 1.