Formel 1

Medie: Magnussen tilbudt to-årig kontrakt

Ifølge det anerkendte medie motorsport.com er Kevin Magnussen topkandidaten til at afløse Esteban Gutierrez hos Haas og har et tilbud på bordet.

Mens kørerne så småt er ved at gøre sig klar til det mexicanske Grand Prix i aften, fortsætter spekulationerne omkring Kevin Magnussens fremtid i Formel 1-feltet.

Nu mener det anerkendte motorsportsmedie motorsport.com at vide, at danskeren har et tilbud på bordet fra det amerikanske team Haas, hvor danskeren er blevet topkandidaten til at erstatte mexicanske Esteban Gutierrez, hvis teamet endeligt beslutter, at de ikke vil forlænge med ham. 

Mere konkret mener motorsport.com at vide, at danskeren har et to-årigt tilbud på bordet fra det amerikanske team, hvor det ydermere ikke er forventet, at danskeren skal medbringe nogen sponsorkroner.

Ifølge mediet var Magnussen allerede i spil til sædet hos Haas op til sidste sæson, inden Romain Grosjean blev hentet ind i stedet, men med en større kørerkabale i gang i Formel 1-feltet ser det nu altså ud til, at Magnussen og Grosjean kan komme til i stedet at danne makkerpar i den kommende sæson. 

Der er dog stadig brikker, der skal falde på plads, før det kan blive en realitet.

Således er Kevin Magnussen stadig i spil til en kontrakt for næste år hos Renault, mens kræfter i Formel 1-feltet ifølge motorsport.com stadig forsøger at plante Esteban Gutierrez hos Haas næste sæson.

Esteban Gutierrez selv skulle dog være begyndt aktivt at søge efter nye græsgange, hvilket altså åbner døren for en toårig plan B for Magnussen, hvis Renault ikke kommer med et udspil til danskeren.