Medier: Magnussen klar til at skrive under med nyt hold

Kevin Magnussen er ifølge Autosport.com klar til at skifte fra Renault til Haas.

Forbindelsen mellem Kevin Magnussen og Formel 1-holdet Haas har været kendt igennem de seneste uger. 

Haas har offentlig været ude og sige, at de er interesseret i danskeren, og flere medier har kunne berette om forhandlinger mellem de to parter.

Nu mener det anerkendte motorsportsmedie Autosport.com, at en aftale er tæt på at være på plads.

Ifølge autosport.com så er Magnussen blevet så frustreret over, at Renault bliver ved med at udskyde deres beslutning om, hvem der skal køre for holdet til næste sæson, og det er angiveligt den frustration, der har ført Kevin Magnussen mod Haas.

Siden Grand Prixet i Mexico, hvor sammenkoblingen mellem Haas og Magnussen for alvor blussede op, er forhandlingerne fortsat, mener autosport.com at vide. Det er de forhandlinger, der nu skulle være nået så langt, at Kevin Magnussen angiveligt skulle være klar til at skrive under på en et-årig kontrakt med det amerikanke hold. Ifølge Motorsport.com og BBC.com, så er der dog tale om en to-årig kontrakt og BBC mener videre, at Magnussen også får en option på en sæson mere i 2019.

Kevin Magnussen var allerede forud for sidste sæson sat i forbindelse med Haas. Dengang faldt valget dog på Esteban Gutierrez og Romain Grosjean.

Nyhedsbureauet Reuters erfarer onsdag eftermiddag "fra en kilde tæt på forhandlingerne", at Magnussen har afvist en etårig forlængelse af kontrakten hos Renault, fordi han hellere vil have en længere aftale hos Haas. 

Få hele overblikket over hele Formel 1-kabalen i mosaikken herunder. Den grønne farve indikerer, at teamet har styr på sine kørere for næste sæson. Mens den røde farve viser, at kørerne for næste sæson endnu ikke er på plads.

Den store kørerkabale
Hvilke kørere skal køre for hvilke teams i formel 1-sæsonen 2017?