Formel 1

Kevins nye kollega: Han er svær at overhale

Selvom Romain Grosjean kun kender Kevin Magnussen meget lidt, så glæder franskmanden sig til at arbejde sammen med Magnussen.

Kevin Magnussens kommende teamkollega i Haas roser danskerens evner, allerede før de har kørt deres første løb sammen.

Selvom de to kørere kun kender hinanden perifert, så har Romain Grosjean en positiv oplevelse af Kevin Magnussen.

- Han er en fantastisk racerkører og svær at overhale. Jeg har mødt ham nogle gange. Faktisk spillede vi bordtennis sammen i Sochi i 2014, siger Grosjean til Ekstra Bladet, der i øvrigt ikke kan huske, hvem der vandt bordtenniskampen.

Magnussens valg af Haas over Renault har overrasket nogle dele af Formel 1-karavanen. Blandt andet danskerens nuværende holdkammerat, der i går gav udtryk for, at han ikke kunne forstå danskerens valg.

- For at være ærlig, så er jeg overrasket over at høre det (at Kevin Magnussen skulle have fået tilbudt en kontrakt, Red.). Hvis Renault ville have Kevin, så har han lavet en fejl ved at afvise deres tilbud, for jeg mener, at Renault vil være foran Haas næste år, kom det fra Palmer fredag ifølge autosport.com.

Kevin Magnussen giver dog ikke meget for teamkollegaens kommentarer.

- Jeg tror bare, at han skal være glad for, at jeg forlod holdet

Beslutning om at hyre Kevin Magnussen er ifølge Ekstra Bladet orkestreret af Haas’ teamchef Günther Steiner, og selvom Romain Grosjean ikke blev taget med på råd om Magnussen, så virker han ifølge Ekstra Bladets informationer rolig og glad for Kevin Magnussens ankomst til holdet.

- Det bliver dejligt at få Kevin med ombord. Når han opnår en god position i et løb, så beholder han den og scorer point til holdet, hvilket er noget, vi virkelig har brug for. Han har god erfaring fra McLaren og har kørt mod Jenson. Han har erfaring fra Renault, så det bliver interessant at få ham med. Forhåbentlig skubber det teamet fremad, siger Romain Grosjean.

 • Alder

  24
  30
 • Podiepladser i karrieren

  1
  10
 • Aktive sæsoner i Formel 1

  2
  6
 • Samlet pointscore i Formel 1

  62
  316
 • Bedste placering i VM

  11
  7