Haas-chef begejstret for Magnussen: Han er en 'ren racerkører'

Haas' teamchef, Günter Steiner, har kun positivt at sige om Kevin Magnussen og mener, at danskeren er en ren racerkører.

Kevin Magnussen skifter sin gule Renault-racer ud med Haas' gråsorte maskine, når 2016 bliver til 2017.

Den danske Formel 1-kører har udtrykt stor glæde over, at han i de kommende to sæsoner skal køre for det amerikanske team, og den følelse gengældes af Haas-teamchef Günter Steiner.

- Vi forventer at rykke os frem i mesterskabsstillingen. Vi har gjort det ok det første år, men vi skal hele tiden bevæge os fremad og gøre det bedre, for vi prøver konstant at blive bedre, og Gene Haas vil hele tiden have os til at præstere mere, siger Günter Steiner til TV 3 SPORT.

- Så da muligheden kom for at få Kevin, så slog vi til og skrev under på en aftale.

I forbindelse med offentliggørelsen af kontrakten med Haas fortalte Kevin Magnussen til samme medie, at han og teamet allerede var i kontakt med hinanden i sidste sæson, da danskeren var reservekører for McLaren, og at kontakten opstod igen i Malaysia i slutningen af september.

Günter Steiner lægger ikke skjul på, at amerikanerne har et godt øje til Kevin Magnussen, og at de ser ham som en del af deres Formel 1-drøm.

- Han er det, man kalder en ren racerkører, og det kan vi godt lide. Vi holder af folk, der er vilde med racerløb, hele tiden vil ud at køre, og som har følelserne med i det, siger Steiner til TV 3 SPORT.

- Jeg tror, at han udlever sin drøm, og vi vil have ham som en del af vores drøm.

Kevin Magnussen kører denne søndag sit næstsidste Formel 1-grandprix for Renault. Sæsonen rundes af i Abu Dhabi i slutningen af november.