Formel 1

Magnussen håber på en genvej: VM-titel tættere på hos Haas

Kevin Magnussen håber stadig på, at en VM-titel er inden for rækkevidde. Det har et skifte til Haas ikke ændret på, siger han til TV 2 SPORT.

Drømmene var store, da Kevin Magnussen blev præsenteret som Renault-kører i februar.

- Jeg er et sted, hvor jeg kan blive verdensmester, lød det fra danskeren inden sæsonen gik i gang.

Men efter en stribe dårlige resultater med Renault-raceren ser Kevin Magnussen anderledes på det franske team. Renault har ikke formået at forbedre sig gennem sæsonen, og en VM-titel til teamet ligger ifølge danskeren et stykke ude i fremtiden.

- Hos Renault vil det komme til at tage tid. Jeg tror stadig på, at de godt kan nå det ude i fremtiden, hvis de gør tingene ordentligt, så burde Renault være et team, der kunne når dertil. Men det kommer til at tage rimelig mange år, siger Kevin Magnussen til TV 2 SPORT.

Derfor ser Magnussen også et skifte til Haas, som et skridt i den rigtige retning.

- I mine øjne er planerne om en VM-titel ikke blevet mere langsigtede. Man kan vende den om og sige, at de måske er blevet mere kortsigtede. Måske er der større chance for, at jeg bliver verdensmester hurtigere nu. For nu kan jeg hoppe direkte videre til et team, der kan blive verdensmester, siger Kevin Magnussen til TV 2 SPORT.

De fleste eksperter forventer, at Renault vil forbedre sig til næste sæson. Det ved Kevin Magnussen også.

- Renault kan tage et stort skridt fremad, men det sker forhåbentlig ikke, griner Kevin Magnussen.

Alligevel er han sikker på, at Haas er det rigtige valg i jagten på en VM-titel.

- Der er i hvert fald mange muligheder efter Haas. Og Haas er også et konkurrencedygtigt team at være i. Man bliver nok ikke verdensmester der, men mulighederne er nok bare endnu flere, siger Kevin Magnussen.