Formel 1

Magnussen udgår i sidste løb: - Skuffende at slutte på den måde

Kevin Magnussen måtte udgå kort efter starten i sit sidste løb som Renault-kører.

Kevin Magnussens sidste løb for Renault blev en kort affære. Han måtte udgå tidligt med en skade på bilen.

- Jeg var i fight med Kvyat i et sving, og der ramte jeg baghjulet på en bil på ydersiden af mig. Det gav en skade på hjulophænget foran, forklarede Kevin Magnussen til TV 2 SPORT, da han kom ud af garagen.

- Det er selvfølgelig skuffende at skulle slutte på den måde. Men jeg synes stadig, at jeg har haft en god sæson, og jeg har nydt at arbejde med teamet, siger Kevin Magnussen.

Kevin Magnussen har allerede sagt farvel til de folk i teamet, som han har arbejdet mest med.

- Jeg har gået rundt og givet alle folkene et kram. Vi har grinet og hygget, og der er blevet givet high fives.

- Det er sørgeligt at skulle forlade de her gutter, for de er skide søde. Det er ikke gutterne i teamet, der fejler noget, siger Magnussen om afskeden med kollegerne hos det franske team.

Nu står den på en enkelt dags afslapning, inden turen går hjem til Danmark igen.

- Der er ikke så meget at fejre i dag. Men både Thomas (Jørgensen, Kevins fysiske træner red.) og jeg har familierne med herned, så vi skal lige slappe i morgen. Så flyver vi hjem til Danmark, hvor vi skal åbne Thomas' nye træningscenter i Dragør.

- Og så skal vi i gang med at træne hårdt, så jeg kan være i god form til de biler, der bliver rigtig hårde at køre næste år, siger Kevin Magnussen.

Selv om den sidste tid har været præget af diskussioner om at skulle fortsætte i teamet eller ej, så forlader Kevin Magnussen ikke teamet med bitterhed.

- Jeg har meget at takke Renault for. De tog mig tilbage til Formel 1 på et tidspunkt, hvor jeg havde allermest brug for det. Det vil jeg altid være dem taknemmelig for, lyder afskedssalutten fra Kevin Magnussen.