Vemodig Magnussen siger farvel til Renault: - Jeg har meget at takke dem for

Kevin Magnussen takker Renault for at give ham chancen for at køre Formel 1 igen.

Farvel og tak.

Søndag sidder Kevin Magnussen i den gule Renault-racer, han har siddet i under 20 grandprixer, for sidste gang. Selvom forholdet ikke holdt mere end et år, ser Magnussen tilbage på et god tid hos det franske team.

- Det har været et sjovt år. Jeg har haft det rigtig godt med teamet, og de har taget rigtig godt imod mig, siger Kevin Magnussen til TV 2 SPORT, da vi fangede ham i Abu Dhabi, hvor sæsonens sidste grandprix køres søndag.

Renault hentede danskeren ind til holdet i starten af 2016, efter han havde siddet uden for det fine selskab i et år. Og for det er han dem taknemmelig.

- De har givet mig chancen for at komme tilbage til Formel 1 igen på et tidspunkt, hvor jeg virkelig havde brug for det.  Jeg har meget at takke dem for og meget at være taknemmelig for, siger han.

Den chance har Kevin Magnussen således udnyttet, og modsat bruddet med McLaren i 2014, hvor han sad et år uden for det fine Formel 1-selskab, har han sikret sig en kontrakt med det amerikanske Formel 1-hold Haas til næste sæson.

Men selvom fremtiden ikke er hos Renault, glemmer han ikke det franske mandskab.

- Vi kommer til at have en god kontakt fremover, og jeg kommer til at savne en masse i teamet. For det er en rigtig fed gruppe mennesker. Det er lidt vemodigt, men jeg glæder mig også rigtig meget til at komme i gang med mit nye team.

Kevin Magnussen kører sæsonens sidste grandprix klokken 14:00 søndag. Følg med i livebloggen og stil spørgsmål til vore folk nede i Abu Dhabi.