Renault-boss gav Magnussen chancen: - Han overbeviste os ikke

Renault-direktør Cyril Abiteboul er frustreret over, at Kevin Magnussen ikke håndterede afskeden mere elegant.

Ikke alle hos Renault var lige tilfredse med Kevin Magnussen i danskerens sidste tid hos Formel 1-holdet.

Renault-direktør Cyril Abiteboul brød sig ikke om, at Magnussen kritiserede ledelsen for at tøve for længe med næste års holdsammensætning.

Og franskmanden blev stødt over, at Magnussen åbenmundet fortalte, at Renault havde tilbudt mange kørere og selv Paven en plads på holdet i 2017.

- Det har været ret offentligt, at Kevin var frustreret over Renaults beslutning, og tiden den tog. Jeg har forklaret ham, at der var en grund til, hvorfor det tog os så længe, siger Abiteboul til Ekstra Bladet.

- Det var ikke fordi, vi talte med Paven, men faktisk fordi vi ville give ham de maksimale chancer for at være den, vi gik efter. Uheldigvis var vi ikke overbevist nok til at beholde ham i den kommende sæson.

Renault valgte i sidste ende at beholde Jolyon Palmer som makker til Nico Hülkenberg, mens Magnussen skrev under på en toårig kontrakt med amerikanske Haas.

- Personligt er jeg glad for, at han kunne blive i sporten. Og det har også at gøre med, hvad Renault gjorde. At vi bragte ham tilbage. Jeg tror ikke, han var blevet tilbudt en sæson hos Haas uden den chance.

- Jeg er glad for den udvikling, men synes, at tingene kunne have været håndteret på en mere gnidningsløs facon. Det er bag os, lyder det fra Abiteboul.