Formel 1

Tom Kristensen: Magnussen bør overveje at tabe sig

Den danske Le Mans-legende Tom Kristensen har et lille opsigtvækkende råd til Kevin Magnussen forud for den kommende sæson.

Formel 1-sæsonen er slut, og det har langt hen ad vejen været en hård prøvelse for danske Kevin Magnussen.

Med en Renault-racer, der på ingen måde har kunnet følge med de andre, er det blevet til i alt syv point. Og efter en lang 'boksekamp' om kontrakten i næste sæson valgte Magnussen at takke ja til tilbuddet fra Haas, for hvem han skal køre næste år.

Her bliver han teamkammerat med franske Romain Grosjean, og ifølge den nidobbelte danske Le Mans-vinder, Tom Kristensen, er der inspiration at hente for Kevin Magnussen fra franskmanden.

- Romain Grosjean er en god racerkører med god erfaring, og han arbejder hårdt. Han er lille og meget let, og jeg synes jo, at Kevin er en flot fyr og ser velproportioneret ud. Men der er ingen tvivl om, at i vinteren skal han tænke på måske at tabe sig mere i vægt for at komme på lighed med Romain Grojean, siger Tom Kristensen til TV 2 SPORT.

- Det er tit en meget undervurderet ting i racersporten. En racerkører er hurtig, fordi han først og fremmest er lille og let. Derfor er det også et tema, men jeg er sikker på, at Kevin på alle områder har potentialet til at matche Grosjean og selvfølgelig gerne fra tidligt i sæsonen.

I artiklen herunder kan du få en stor vurdering af Kevin Magnussens sæson af Tom Kristensen, faderen Jan Magnussen og den internationale ekspert David Tremayne.