Formel 1

Kevin Magnussen og Formel 1-stjernerne hylder Rosberg

Kevin Magnussen er langt fra den eneste, der har været ved tasterne for at lykønske Nico Rosberg, der fredag valgte at stoppe karrieren.

Det kom som et chok for de fleste, at den nykårede verdensmester i Formel 1, Nico Rosberg, fredag valgte at stoppe karrieren med øjeblikkelig virkning. 

Og nu står flere af stjernerne i motorsportens fineste klasse klar til at hylde den 31-årige tysker. Heriblandt danske Kevin Magnussen. 

- Stor respekt. Held og lykke, Nico Rosberg, skriver den kommende Haas-kører på Twitter. 

Også danskerens kommende holdkammerat på det amerikanske team, Romain Grosjean har været på tasterne. 

- Respekt, min ven!, skriver franskmanden kort, men tydeligt. 

Force India-køreren Sergio Perez holder heller ikke igen med at sende rosende ord i retning af den nu tidligere Mercedes-kører.

- Helt sikkert en stor mester!!!!! Stor beundring, Nico Rosberg, skriver mexicaneren på Twitter.

Det er ikke kun nuværende kørere, der har bemærket - og kommenteret - Nico Rosbergs overraskende stop. Den tidligere Williams- og McLaren-kører Juan Pablo Montoya er overrasket over tyskerens valg. 

- Utrolige nyheder om, at Nico Rosberg trækker sig tilbage fra Formel 1. Meget modigt at tage den beslutning, tweeter colombianeren. 

Også dækleverandøren i Formel 1, Pirelli, har rosende ord til overs for verdensmesteren og ønsker ham samtidig held og lykke med fremtiden. 

- Det har været en fornøjelse at arbejde med verdensmesteren i 2016, Nico Rosberg. Vi ønsker dig allesammen held og lykke med det næste kapitel i dit liv, skriver Pirelli på Twitter.