Formel 1

Mercedes deler falsk jobansøgning fra stjerne - og får genialt svar retur

Nogle timer efter Nico Rosbergs chokerende farvel til Formel 1 begyndte Mercedes-teamet at lave sjov på Twitter.

Mercedes skal på jagt efter en ny kører, efter at den nykårede verdensmester Nico Rosberg højst overraskende meddelte sit stop i Formel 1 fredag eftermiddag.

Og 'jagten' blev indledt noget utraditionelt, da Mercedes et par timer efter Rosbergs farvel delte flere billeder på Twitter, der viste hjemmegjorte jobansøgninger fra forskellige Formel 1-stjerner - blandt dem det unge kæmpetalent Max Verstappen.

- Anbefalinger, tak, skriver Mercedes til denne ansøgning med direkte henvisning til Verstappen.

Hvis man så troede, at Max Verstappen ville putte sig med røde kinder, tog man gruelig fejl.

Den blot 19-årige hollænder svarede nemlig således i en kommentar til opslaget:

Her har han indsat et billede af sin telefon med et indgående opkald fra Mercedes' teamchef Toto Wolff med spørgsmålet om, hvorvidt han burde svare.

Inden da havde Verstappen også påpeget, at hans ansøgning i det mindste var den bedste af dem, Mercedes havde lagt ud, og den kommentar faldt i god jord.

- Når du siger det sådan... vi ses mandag klokken 9? Tag kage med. Vi kan godt lide kage.

Max Verstappen rappe modsvar til Mercedes har selvsagt taget Twitter med storm, hvor tusindvis har liket og retweetet.

Selv om der næppe er den store alvor i Twitter-beskederne mellem Verstappen og Mercedes, falder det i god jord hos TV 2 SPORT's motorsportskommentator, Ulrik Jönsson.

- Det er sjovt. Det er virkelig, virkelig god humor, synes jeg. Den er der blevet grint meget af, og den er også blevet flittigt delt, siger han.

- Jeg tror ikke, der ligger noget meget alvorligt i det. Der er ingen tvivl om, at et Mercedes-sæde havde været meget stort for Max Verstappen for kort tid siden. Det er det stadig, for det er stort for alle. Men lige nu sidder han i Red Bull og er flyvende. Han kan næsten ikke få mere medvind, end han har, så jeg tror ikke, der er mere i det end en god joke.

Max Verstappen, der er søn af den tidligere Formel 1-kører Jos Verstappen, imponerede stort i denne sæson, hvor han blev den yngste vinder af et Formel 1-grandprix nogensinde og sluttede på femtepladsen i VM-stillingen.