Formel 1

Kevin Magnussen uenig med Tom Kristensen: Vi skal have noget bøf

Kevin Magnussen deler ikke samme opfattelse som den pensionerede racerkører Tom Kristensen og vil tage på i stedet for at tabe sig.

Formel 1-køreren Kevin Magnussen skal passe på med for meget sovs til maden og hjemmelavet konfekt i juletiden, hvis det står til racerlegenden Tom Kristensen.

I november opfordrede den nidobbelte Le Mans-vinder Magnussen til at tabe sig mere i vægt for at komme på lige fod med sin kommende teamkollega hos Haas, Romain Grosjean, men Magnussen er uenig og vil derimod øge sin kampvægt.

- Jeg har snakket med ham om det, og det er jeg ikke enig i, siger Kevin Magnussen med et stort smil til TV 2 SPORT.

- Vi skal have noget bøf for at kunne køre de her nye biler på grænsen. I hvert fald så håber jeg, at vi skal, og det er lidt det, jeg satser på, for vi får at vide, at bilerne er op mod seks sekunder hurtigere end de gamle, og det, tror jeg på, kommer til at gøre dem rigtig hårde at køre.

- Så jeg er nødt til at tage lidt på i vægt, men det er ikke særlig meget. Nu er jeg ret let i forvejen. Jeg er ikke så høj, så jeg vejer ikke det store i forhold til mange af de andre. Så jeg tror, at jeg gør det rigtige, slår han fast.

Folk griner lidt af Kevin Magnussen, når han siger, at det er hårdt at køre en Formel 1-racer. Hør hvorfor i videoen nedenfor.

Formel 1-køreren Kevin Magnussen understreger, at fysisk træning i vinterperioden er essentiel i forhold til sæsonen.

Kevin Magnussen får - ikke overraskende - opbakning fra sin fysiske træner, Thomas Jørgensen, der mener, at den 24-årige dansker skal tage tre kilo på inden udgangen af februar, hvor Formel 1-feltet kører den første af to vintertests på Circuit de Catalunya i Barcelona.

- Kevin er lettere end Grosjean, og Kevin skal formentlig tage tre kilo på for at kunne være der, hvor han skal være rent fysisk og for at kunne tage de kræfter, der skulle være med de her bredere dæk og den større downforce, der kommer i svingene, siger Thomas Jørgensen til TV 2 SPORT.

- Så jeg vil sige det modsatte af Tom (Kristensen), at Kevin skal nok tage lidt på, men det er selvfølgelig muskelmasse, det er ikke fedt. Og det er heller ikke et problem, vi arbejder med i forhold Kevin. Det er slet ikke noget problem. Vi skal nok nå det til slutningen af februar, forsikrer han.

2017-sæsonen indledes som vanligt med grandprixet i australske Melbourne. Det køres søndag den 26. marts.