Formel 1

F1-redaktør nervøs for Magnussens fremtid: - Det kan gå to veje

Motorsport.com udnævner Kevin Magnussens sæson hos Haas som noget af det mest interessante i 2017.

Kevin Magnussen har endnu ikke kørt én meter i sin nye Haas-racerbil, men der bliver allerede spekuleret i, hvilken betydning det nye samarbejde får.

Den anerkendte motorsportshjemmeside motorsport.com har lavet en oversigt over, hvem der har allermest brug for succes ved de enkelte teams i 2017.

Og hos det amerikanske Haas-team er det Kevin Magnussen.

- Vi er nødt til at tale om Kevin, skriver chefredaktøren hos motorsport.com Charles Bradley, der mener, at Magnussens talent er stort nok til Formel 1.

- På den ene side, ligesom sin far, så er der et fantastisk kørertalent. Han formår at sætte de fremragende evner sammen med en viking-agtig kampgejst. Der er ikke mange mennesker, der kunne have kommet så hurtigt over det voldsomme uheld på Spa, skriver Charles Bradley.

Men ifølge chefredaktøren, så har Kevin Magnussen også elementer i sin personlighed, som gør, at det samlede billede af danskeren bliver mudret.

- På den anden side, ligesom sin far, så kan man overveje, om han til tider er sin egen værste fjende. Nogle gange kan det virke som om, at det hele ikke betyder så meget og andre gange, så virker han paradoksalt nok kamplysten, når han bare burde strømmen, skriver Charles Bradley.

Nu venter en karriereafgørende sæson for Kevin Magnussen hos Haas så.  

Dommen på motorsport.com er klar: ”Magnussens tredje forsøg med et nyt Formel 1-team skal lykkes”.

- Magnussens skifte til Haas giver god mening, for der er et stort potentiale der, og hans forhold til den til tider temperamentsfulde Romain Grosjean bliver fascinerende at følge. Samtidig er Gunther Steiner (teamchef hos Haas, red.) en fyr, som ikke vil acceptere noget vrøvl. Dette kan gå to veje for Magnussen, slutter Charles Bradley.

Formel 1-sæsonen begynder d. 26. marts i Melbourne, Australien.