Formel 1

Dårlig test for Magnussen: Hvis ikke dette ændres, bliver det svært

Kevin Magnussen under fredagens anden træning i Singapore.

Kevin Magnussen var utilfreds med bilen efter fredagens træning i Singapore.

Kevin Magnussen har ved de senest to grand prix i Singapore fået point, men det kan ligne en svær målsætning denne gang.

I hvert fald hvis man skal tro hovedpersonen selv.

Magnussen var slet ikke i aktion ved første træning, fordi Haas-testkøreren Antonio Giovinazzi tog den plads. Til gengæld fik danskeren lov til at køre i anden træning.

Her gik det dog ikke som håbet.

Efter at have kørt 32 omgange havde Kevin Magnussen kun sat 17.-hurtigste tid. Derfor var han heller ikke tilfreds, da han efterfølgende aflagde rapport hos Haas-teamet.  Han havde specielt ét punkt, som han gerne vil have forbedret

- Tydeligvis var farten ikke god. Vi skal arbejde på det, og så må vi se, om vi kan finde noget mere fart. Det bliver generelt en svær weekend for os. Jeg synes, at vi har nogle forskellige ting at arbejde på. Spørgsmålet er bare, om det er nok. Det får vi at se. Det var sjovt at køre her, men vores hovedprioritet er at være konkurrencedygtige.

Overordnet var hverken Kevin Magnussen eller holdkammeraten Romain Grosjean konkurrencedygtige. Men skal man se på tingene fra Kevin Magnussens synsvinkel, må han glæde sig over at være hurtigere end Grosjean. Han endte i 18.-hurtigste tid.

Red Bull havde den hurtigste kører på banen i Singapore, idet Daniel Ricciardo satte en omgang på 1:40.852. Til sammenligning kørte Magnussen hurtigst i 1:44.417.