Skuffet Magnussen: - Det er mærkeligt

16x9
Kevin Magnussen kan ikke forklare, hvad der var galt med bilen i lørdagens kvalifikation. Foto: DIEGO AZUBEL / Scanpix Denmark

Kevin Magnussen fortæller, at selvom Haas egentlig har en god balance i bilen, så har han svært ved at præstere i Malaysia.

Haas-teamet har indtil videre ikke haft heldet med sig i denne weekend.

Fredag måtte Romain Grosjean afbryde sin træning, da han røg en tur i væggen, og da kvalifikationen blev kørt lørdag formiddag, kunne hverken Kevin Magnussen eller Romain Grosjean få det til at fungere.

Magnussen kvalificerede sig ikke til Q2 og starter som nummer 17, imens franskmanden er en plads længere fremme. I et interview efter kvalifikationen har danskeren svært ved at forklare, hvorfor det ikke er gået bedre.

- Der var ikke de store problemer med bilen, så jeg tror egentlig bare, at det her er vores pace i denne weekend. Det er mærkeligt, at vi er så langt fra på en bane, som vi i hvert fald ikke troede passede dårligt til os, siger Kevin Magnussen til TV3+.

- Vi havde ikke regnet med, at vi var det anden dårligste team. Der er ikke nogle åbenlyse problemer med bilen, og vi har fundet balancen og lavet nogle forbedringer, så det er mærkeligt.

Mercedes-køreren  Lewis Hamilton dominerede kvalifikationen og starter i pole position i morgen.

Malaysias grandprix skydes i gang klokken ni, og du kan følge det live på sport.tv2.dk.