Magnussen er værdig til at forlænge med Haas, siger teamchefen

16x9
Kevin Magnussen har en lys fremtid hos Haas. Teamchefen vil i hvert fald gerne holde på danskeren. Foto: JOE KLAMAR / Scanpix Denmark

Teamchef Günther Steiner kan sagtens forestille sig, at Kevin Magnussen kører videre for Haas, når deres aftale udløber til nytår.

Kevin Magnussen har gjort det så godt i sin første sæson hos Haas, at teamchef Günther Steiner allerede ved indgangen til den anden sæson er begyndt at tænke længere ud i fremtiden.

I sin tankestrøm er teamchefen nået helt frem til nytår, hvor aftalerne med Magnussen og Grosjean udløber. Ifølge TV3 Sport håber han endda, at begge kørere bliver på det amerikanske Formel 1-hold.

- Folk vil gerne sige, at vi gerne vil have andre (for 2019), men nej. Det vil vi ikke. Vi har det fint med vores kørere. Jeg ved ikke, om de bliver, men jeg fortæller dig det til den rette tid, siger Steiner ifølge TV3 Sport.

- De er begge værdige til at blive her. Vil begge gerne blive hos os? Det er den næste ting. Der er mange faktorer, der kan spille ind.

Kevin Magnussen kørte sin første sæson for Haas i 2017, hvor han scorede 19 point. Teamkammeraten Romain Grosjean ligger én placering højere i det samlede regnskab med 28 point, og alt i alt har Magnussen været glad for det første år hos Haas.

- Jeg føler mig hjemme, og jeg er meget glad. Alle er her for at køre race. Der er ikke så meget bullshit eller andre kommercielle ting. Det er et meget ukommercielt racerhold. Det føles lidt som at køre Formel 1 med et Formel 3-hold. Det er meget lige til, sagde Kevin Magnussen til ESPN tilbage i december.

Årets første grandprix køres vanen tro i Australien. I 2018 skydes sæsonen i gang den 25. marts.