Dansk firma går sammen med Haas: - Det styrker Magnussens fremtid

16x9
Kevin Magnussens fremtid i Formel 1 ser bedre og bedre ud. Foto: JOE KLAMAR / Scanpix Denmark

Kevin Magnussens Formel 1-team, amerikanske Haas, får i 2018-sæsonen støtte fra det danske tøjfirma Jack & Jones.

Den danske Formel 1-stjerne får dansk støtte på bagenden af sin racerbil og på tøjet, når han fra næste sæson skal jagte VM-point for sit amerikanske hold, Haas. Det oplyser tøjfirmaet Jack & Jones i en pressemeddelelse.

- Den dedikation og professionalisme, det tager at være i Formel 1, stemmer overrens med de værdier, vi anvender i vores denim og herretøj. Vi stræber efter at være de bedste, ligesom Haas' Formel 1-team. Det er derfor, vi har støttet Kevin Magnussen igennem hele hans karriere, og derfor vi har besluttet at gå sammen med Haas i denne sæson, siger marketingchef Henning Nielsen.

Det danske tøjfirma bliver synlige på både Kevin Magnussens og Romain Grosjeans tøj, ligesom deres navn skal stå på bagenden af begge Haas-racere.

Bestseller-ejeren Anders Holch Povlsen, der har Jack & Jones under sig, har i mange år samarbejdet med Kevin Magnussen og støttet ham millioner af kroner. Og værdien her er langt større for Kevin Magnussen end bare et samarbejde og et nyt sponsornavn. Det vurderer TV 2 SPORTs Formel 1-reporter Jacob Hammerholt.

- Det viser, at Kevin Magnussen er et sted, hvor han er glad, og hvor hans bagmænd ser en fremtid for ham. Alene det, at Jack & Jones og Anders Holch Povlsen går ind i det, viser, hvor de tror, Formel 1 er på vej hen, og hvad Haas kan levere i den sammenhæng.

- Kevin har altid haft Anders med i bagagen, og at han nu også får det hos Haas, det viser, der er perspektiv i det. Det styrker hans fremtid på lang sigt i Formel 1. Samtidig styrker det Magnussens position hos Haas og generelt i Formel 1, når han enten skal forlænge eller skifte videre til et nyt hold, siger Jacob Hammerholt.

Haas' teamchef, Günther Steiner, slår desuden fast, at de er 'meget stolte over at annoncere samarbejdet med det danske tøjfirma'. Ud over sponsornavn på Formel 1-racere og Formel 1-tøj vil samarbejdet desuden kunne ses ved forskellige tiltag undervejs i 2018-sæsonen.