Formel 1

Magnussen ærgrer sig på trods af VM-point

Kevin Magnussen fik skrabet ét point til sig i det kinesiske grandprix, men en safety car kom i vejen på et afgørende tidspunkt.

Det bølgede frem og tilbage for Kevin Magnussen i det kinesiske grandprix.

Danskeren startede fra en position som nummer 11, men kunne undervejs i løbet dufte en syvendeplads. Dog kom der en safety car på banen, da Torro Rosso-bilerne stødte sammen, og det forpurrede danskeren muligheder.

- Jeg fik kørt noget ræs, og det er selvfølgelig sjovt og underholdende. Men jeg ville hellere have kørt et kedeligt løb og have scoret fire eller seks point. Jeg tror, at jeg kunne have blevet syver, hvis ikke der kom safety car. Det var uheldigt, men fik stadig noget med hjem, siger Kevin Magnussen til TV3+.

Haas-danskeren faldt efterfølgende tilbage og blev overhalet, men fik alligevel hentet én placering i forhold til sin startposition

Sender signal til Grosjean

Seks omgange inde i løbet udnyttede danskeren, at han havde fordel af frit at kunne vælge dæk fra starten af løbet, da han kørte sig helt op i bagenden af Grosjean, der startede på en 10.-plads, og forbi ham.

Romain Grosjean måtte senere gå i pit to gange og sluttede på en 18.-plads. TV 2 SPORTs Formel 1-journalist Jacob Hammerholt erkender også, at det er vigtigt for Magnussen, at han får presset franskmanden lidt igen.

- Det var fint kørt af Magnussen, og han gjorde det, han skulle. Måske kunne han have vundet en placering eller to, hvis Haas havde valgt en anden strategi. Men det er selvfølgelig meget vigtigt, han lægger presset tilbage på Grosjean, efter han tabte i kvalifikationen, vurderer Jacob Hammerholt.

Kevin Magnussen har nu 11 point i VM-stillingen, imens Romain Grosjean stadig har sit første point til gode.

Det næste Formel 1-grandprix er i Baku, Azerbaijan fra den 27. til den 29. april.