Formel 1

Magnussen tilgivet for at være 'den farligste i feltet'

Pierre Gasly var på ingen måde tilfreds med Kevin Magnussen efter grandprixet i Baku, men nu har franskmanden accepteret danskerens undskyldning.

De hårde ord fløj igennem luften, og Torro Rossos Pierre Gasly var på ingen måde tilfreds med Kevin Magnussen efter grandprixet i Baku sidste søndag.

- Kevin er den farligste, jeg nogensinde har kørt mod. Han kørte mig bogstaveligt talt ind i muren med 300 kilometer i timen og ødelagde fuldstændig løbet, sagde Gasly ifølge Reuters efter løbet.

Kevin Magnussen er kendt som en af de hårde hunde i feltet, men Gasly fortæller nu, at han har tilgivet Magnussen, der har sendt en undskyldende besked.

- Han sendte mig en tekstbesked efter weekenden for at undskylde endnu en gang. Jeg var virkelig vred efter løbet og lyttede ikke rigtig til, hvad han sagde til mig. Alt er fint nu, vi skal bare sikre, at der ikke sker noget lignende igen, siger Kevin Magnussen ifølge Ekstrabladet.

Sammenstødet skete med få omgange tilbage af grandprixet. Gasly forsøgte på langsiden at køre forbi danskeren, da løbet blev givet frit efter en periode med safety car.

Nogle gange bliver du også nødt til at tænke selv. Han er ret ny i det her. Vi må se, når han begår fejl

Günther Steiner, Haas-chef, om Pierre Gasly

Magnussen forsvarede angrebet ved at trække til venstre og presse Gasly op mod barrieren. Det var den manøvre, som fik Gasly til at udtale sig i kritiske vendinger om Haas-køreren efter løbet.

Magnussens teamchef hos Haas, Günther Steiner, tog ikke udtalelsen særlig tungt.

Noget lignende hørte han nemlig Gasly sige under kvalifikation inden grandprixet i Aserbajdsjan.

- Det (farlig, red.) er det samme, som han kaldte (Brendon, red.) Hartley - sin egen holdkammerat - så det er ikke noget nyt. Nogle gange bliver du også nødt til at tænke selv. Han er ret ny i det her. Vi må se, når han begår fejl, sagde Steiner til Autosport.

Gasly og Magnussen første træning til grandprixet i Barcelona starter klokken 11 fredag, imens den anden træninger begynder klokken 15.