Grosjean udgår på første omgang i Barcelona efter uheld

Romain Grosjean udgik af Barcelonas grandprix, efter han mistede kontrollen over bilen allerede efter tredje sving.

Tre sving. 

Det var, hvad Romain Grosjean nåede, inden hans grandprix i Barcelona var overstået. Franskmanden forsøgte at komme på ydersiden af sin holdkammerat Kevin Magnussen, men mistede kontrollen over bilen. 

Grosjean snurrede rundt og kørte tværs over banen, hvorefter han kolliderede med Renaults Nico Hülkenberg og Pierre Gasly fra Toro Rosso, der også begge måtte stige ud af raceren efterfølgende. 

- Undskyld, undskyld, lød det fra Romain Grosjean, inden han fortsatte. 

- Jeg er okay. Jeg prøvede at komme på ydersiden, og Kevin (Magnussen, red.) mistede den lidt, og jeg kom i beskidt luft. Det er alt. 

Kevin Magnussen lå på det pågældende tidspunkt nummer syv, mens Lewis Hamilton fra Mercedes var i front. Uheldet forårsagede en safety car-periode, der varede i seks omgange. 

Grosjean skulle umiddelbart efter uheldet en tur forbi løbets læger, men det plejer at være rutine efter voldsomme sammenstød. Det vides endnu ikke, om der er sket ham noget. 

Romain Grosjean har langt fra fået den start på sæsonen, som han havde håbet på. Det er endnu ikke lykkedes franskmanden at få point, og han udgik i både Australiens og Azerbaijans grandprix.