Formel 1

- Vi er ikke, hvor vi skal være, siger Magnussen

Haas havde problemer i de første to træninger, men holdets teamchef ved godt, hvilke forbedringer der skal laves på bilerne.

Kevin Magnussen kan se tilbage på en 20. og 16. plads i de første to træninger forud for grandprixet i Monaco. I første træning nåede han kun at køre syv omgange, inden han måtte udgå med elektroniske problemer i bilen.

Ikke opløftende fakta for den danske Formel 1-kører, som i denne sæson konstant har kæmpet med om top ti.

- Vi er selvfølgelig ikke der, hvor vi gerne vil være i forhold til fart. 

- Jeg håber på en bedre dag på lørdag. Vi har en masse tid til at arbejde med bilen, og vi kan tænke mere på setuppet. Forhåbentlig forbedrer vi vores situation til kvalifikationen. Hele feltet er meget tæt, så selvom det ser slemt ud positionsmæssigt, skal vi ikke finde så meget tid for at rykke markant frem.

Også holdkammeraten Romain Grosjean havde problemer i sin Haas-racer. Selvom han i første træning sluttede som nummer ni, endte anden træning med en mere skuffende 18. plads.

Haas-chefen, Günther Steiner, erkender, at træningerne ikke forløb optimalt, men han er ikke bekymret.

- Det var ikke let for os. Vi havde en smule problemer i første træning, hvor vi fik lidt ud af det. Det sætter os altid os en smule bagud, da kørerne først er nødt til at vænne sig til banen og køre en masse omgange.

- I den anden træning var vi ikke, hvor vi gerne ville være, men jeg tror, vi godt ved hvorfor. Der er plads til forbedring, og vi ved, hvor det er.

Fredag holder Formel 1-feltet fri. Lørdag klokken 12 gælder det tredje træning, mens kvalifikationen køres tre timer senere.