Formel 1

- Det er lidt et chok, siger Magnussen

Kevin Magnussen har svært ved at forstå, at Haas-bilen ikke kunne følge op på den gode præstation i det seneste grandprix.

Kevin Magnussen kørte sin dårligste kvalifikation i denne sæson, da han blev nummer 19 i Monaco.

En stor kontrast til det seneste løb i Barcelona, som han begyndte på en syvendeplads. Den danske Formel 1-kører havde også svært ved at forstå, hvordan det kunne gå så galt på to uger.

- Det er lidt et chok at være så langt bagud efter den weekend, vi havde i Barcelona. Jeg har ingen svar på, hvorfor vi er så langt bagud. Vi må analysere det, men lige nu er vi ikke på sporet af, hvad der kunne være problemet, siger han til TV 3+.

'Irriteret og skuffet'

Meget bedre gik det ikke for Magnussens holdkammerat, Romain Grosjean. Selvom franskmanden gik videre til anden kvalifikationsrunde, sluttede han sidst i den runde.

Og da han har fået tre placeringers straf efter grandprixet i Barcelona, begynder han som nummer 18 i Monaco. Én placering bedre end Magnussen.

Med startpositioner så langt tilbage, regner Magnussen ikke med, at der er mulighed for et godt resultat. Specielt med tanke på, at Monaco er en bybane, hvor det er småt med plads til at overhale.

- Der skal ske meget, når man stort set starter sidst. Det bliver et langt løb i morgen (søndag, red.), men vi må prøve at få det med, vi kan. Vi må finde det positive i, at vi har haft en god bil i fem ud af seks løb. Men det er lidt irriterende og skuffende, må jeg sige, fortæller han.

Max Verstappen starter bagerst i søndagens grandprix. Red Bull-køreren kørte galt i slutningen af tredje træning, og holdet kunne ikke nå at gøre bilen klar til kvalifikationen.

Monacos grandprix sættes i gang søndag klokken 15.10. Følg løbet via livebloggen på sport.tv2.dk.