Formel 1

Verstappen i grimt uheld – Magnussen næstsidst i afsluttende træning

Red Bull-bilerne kørte enormt hurtigt under lørdagens afsluttende Formel 1-træning i Monaco. For Max Verstappen gik det lige hurtigt nok.

De store hold markerede sig tydeligt, mens Haas-bilerne kørte langsomt, da der lørdag blev kørt tredje og sidste træning inden Monacos Formel 1-grandprix.

Især Red Bull imponerede, da Daniel Ricciardo undervejs satte banerekord ved at overgå sin holdkammerat Max Verstappen med mindst mulige margin: 0.001 sekund. 

Det er dog ikke det eneste, Verstappen kan ærgre sig over. Den 20-årige hollænder kørte nemlig galt umiddelbart inden Ricciardos fantomtid. Verstatppen kom for tæt på barrieren og snittede den med højre side af bilen, så han mistede kontrollen og bragede ind i barrieren. Det medførte et rødt flag under træningen.

Hans højre forhjul sad helt løst, da bilen blev ekspederet væk fra banen. Nu får teamet, der har en dansk mekaniker med i staben, travlt med at reparere bilen inden lørdagens kvalifikationen, der begynder klokken 15.

Uheldet ændrer dog ikke på, at de to Red Bull-biler satte lørdagens hurtigste tider.

Lige efter dem fulgte to gange Ferrari, to gange Mercedes og to gange Toro Rosso.

I den kedelige ende af feltet finder vi så to gange Haas. Lige foran Marcus Ericssson, der satte dagens dårligste tid, ligger Kevin Magnussen og Romain Grosjean. Magnussen var 2.406 sekunder efter Ricciardo. Grosjean var 2.095 efter – og dermed en del hurtigere end Kevin Magnussen.