Formel 1

Magnussen glæder sig til ændringer på bilen

Haas-bilerne får nye opdateringer til det næste grandprix. Noget som Kevin Magnussen glæder sig til.

Kevin Magnussen formåede at hente seks pladser og sluttede foran sin holdkammerat, Romain Grosjean, i Monacos grandprix.

Ellers var der ikke mere at glæde sig over for den danske Formel 1-kører, som har kæmpet med bilen hele weekenden. En kontrast til de fem første løb i sæsonen, hvor Magnussen har kæmpet med om pointene.

Derfor ser han allerede frem til det næste grandprix i Canada, hvor der kommer til at være stor udskiftning på bilen. Hvilket kan betyde, at de igen kan følge med i den sjove ende af feltet.

- Vi kan ikke garantere, at vi ikke ender i denne situation igen, men vi har en rigtig god ide om, hvad der er galt (med bilen, red.). Vi vidste godt, vi ikke ville være lige så stærke som i Barcelona, siger han til TV 3+.

Håber på stærkere reservedele

Mere konkret kommer der nye opdateringer på bilen og nogle helt nye reservedele, som ikke har været repareret på før.

- Det gør forhåbentlig, at de er stærkere, så de ikke går i stykker. Opgraderingen af designet kan måske også give noget. Så det bliver godt med friske dele på bilen, fortæller han.

Kevin Magnussen har tidligere i weekenden pointeret, at der manglede fart i bilen. Det betød, at både han og Grosjean havde svært ved at matche de konkurrerende holds omgangstider.

I de tre træninger blev Magnussen ikke bedre end nummer 16. I kvalifikationen sluttede han som nummer 19. Kun Verstappen startede bag ham, men det var, fordi Red Bull-kørerens bil blev så ødelagt i den sidste træning, at han ikke nåede at sætte en tid i kvalifikationen.

Kevin Magnussen blev nummer 13 i løbet, men ryger ned på 10. pladsen i VM-stillingen, da Carlos Sainz fik et enkelt point.

Løbet blev vundet af Daniel Ricciardo.