Formel 1

Tidligere verdensmester revser Verstappen: - Jeg har ikke meget håb for ham

Den tidligere verdensmester Nico Rosberg har ikke mange forhåbninger for Red Bulls Max Verstappen efter hollænderens mange uheld i sæsonstarten.

Uheldene har i starten af Formel 1-sæsonen regnet ned over Red Bulls Max Verstappen. 

Selvom der blot er kørt seks løb i denne Formel 1-sæson, så har den unge hollænder allerede været impliceret i fem uheld - senest i Monaco, hvor han kørte galt i afslutningen af den tredje træning på et tidspunkt, hvor han havde sat den hurtigste tid. 

I øjeblikket går alt galt for ham, og jeg har ikke meget håb for ham længere

Nico Rosberg

Det resulterede i, at Verstappen måtte overvære kvalifikationen fra garagen og dermed starte løbet i fyrstendømmet bagerst. 

De mange uheld i sæsonstarten er ikke noget, der begejstrer den tidligere verdensmester Nico Rosberg. 

- Han ser ikke ud til at have lært noget overhovedet. Det er femte gang i år, men han er i gang med sin fjerde sæson i Formel 1, siger den nu pensionerede racerkører til tyske RTL. 

- Det er en meget sort periode for Max. I øjeblikket går alt galt for ham, og jeg har ikke meget håb for ham længere, siger Nico Rosberg. 

Lavede samme uheld som i 2016

Selvom Max Verstappen startede sidst i Monaco formåede han alligevel at køre sig godt op i feltet, hvor han sluttede som nummer ni og scorede to point til VM-stillingen. 

Men det var hollænderens uheld om lørdagen, der løb med opmærksomheden. Det var nemlig ikke første gang, Max Verstappen kørte galt i Monaco. 

Tilbage i 2016 havde Red Bull-køreren også en sort weekend ved det prestigefyldte løb, hvor han kørte galt hele tre gange - blandt andet i det samme sving, som han også ødelagde bilen i under lørdagens træning. 

- Man får ikke mange muligheder for at vinde Monacos grandprix. Han er nødt til at lære af det og stoppe med at lave de fejl. Det ved han mere end nogen anden, sagde Red Bulls teamchef Christian Horner til Autosport efter lørdagens uheld.

Max Verstappen har i denne sæson hentet 35 point indtil videre, hvilket er 37 point færre end teamkollegaen Daniel Ricciardo, der vandt løbet i Monaco.