Formel 1

Magnussen får 'betydelige' ændringer på bilen

Når Canadas grandprix i næste uge løber af stablen, bliver det med ændringer på Kevin Magnussens Haas-racer.

Kevin Magnussen, Romain Grosjean og resten af Formel 1-feltet har rettet blikket mod Montreal og Circuit Gilles Villeneuve, der i næste uge lægger asfalt til det canadiske grandprix. 

Her skal Magnussen og Haas ud og revanchere holdets ærgerlige weekend i Monaco, hvor begge biler endte uden for pointene. 

Vi skal tilbage til vores vanlige niveau og kæmpe for pointene

Kevin Magnussen

Og der er gode muligheder for revanche i Canada, da det amerikanske hold kommer med opdateringer til bilen. 

- Vi har fået betydelige ændringer. Vi har lavet opdateringer på frontvingen, bunden og området omkring de vertikale sidevinger. Målet er selvfølgelig at blive hurtigere. Vi skal have mere fart, siger Haas' teamchef, Günther Steiner, i en pressemeddelelse

- Mange hold tog deres opdateringer med til Spanien, men vi besluttede os for at tage dem med til Canada for at få lidt mere tid, fordi vi stadig er et af de små hold, og vi kan ikke reagere lige så hurtigt som de store hold, siger teamchefen videre. 

Kevin Magnussen er den eneste Haas-kører der har fået point i denne sæson. Danskeren har inden det canadiske grandprix skrabet 19 point sammen - og han håber på endnu flere om en uge i Montreal. 

- Vi glæder os til Canada og til at få nogle nye dele på bilen. Vi skal tilbage til vores vanlige niveau og kæmpe for pointene, siger Kevin Magnussen. 

Danskeren har tidligere kørt Canadas grandprix tre gange, hvor det hidtil bedste resultat er en niendeplads tilbage i 2014. Dengang kørte han for McLaren. 

Red Bulls Daniel Ricciardo vandt det seneste løb i Monaco, men australieren må tage til takke med en tredjeplads i den individuelle kamp om verdensmesterskabet. Den kamp føres af Mercedes' Lewis Hamilton. 

Canadas grandprix er sæsonens syvende af slagsen.